Hypotheekaanvraag:

IMMO ABROAD helpt u met de meest efficiënte hypotheekaanvraag rechtstreeks via een Spaanse bank zonder tussenpersonen om zo snel mogelijk uw goedkeuring te krijgen.

Hoe werkt dit:

Wanneer u de aanvraag invult met uw basisgegevens koppelt ons systeem uw verzoek direct aan de beheerder van de bank, die binnen 24 uur op werkdagen contact met u opneemt.

Uw aanvraag wordt in behandeling genomen en de bank stuurt u vragen voor de benodigde documenten en gegevens om deze aan te leveren. Normaal gesproken zijn dit uw inkomensgegevens, belastingaangifte en eventuele gegevens over het te kopen vastgoed en eventueel leningen welke op uw naam lopen.

Na maximaal ¾ dagen ontvangt u een antwoord en bij akkoord een pre-goedkeuring, deze goedkeuring komt met een eerste offerte of advies en is vrijblijvend.

Belangrijk om te weten:

Onze service als u klant bent bij IMMO ABROAD is gratis.

Vul direct onze offerte in en u krijgt binnen enkele dagen antwoord of uw hypotheek wordt vooraf goedgekeurd. Let op: dit is altijd een voorafgaande goedkeuring totdat de bank al uw originele documenten en de taxatie van de woning heeft. U mag zich dus nooit binden aan een koop of u moet in de koopovereenkomst schriftelijk overeenkomen dat ontbinding zal plaatsvinden als de hypotheek niet definitief goedgekeurd wordt door de bank

Aanvraagformulier:

Spaans NIE nummer is een belastingnummer dat u nodig heeft voor uw aankoop en hypotheek.
Let op: bovenstaand bedrag van de aankoop van de woning is exclusief overdrachtsbelasting en kosten. IMMO ABROAD adviseert u over de extra kosten, afhankelijk van de regio waar u koopt.
Laat hier een reactie achter als u denkt dat dit belangrijk is voor de bank.