Verkoop van uw woning

Er zijn enkele dingen die u kunnen helpen om een goede prijs voor uw huis te ontvangen, en het te verkopen binnen een redelijk tijdsbestek. Een belangrijke beslissing voor een succesvolle verkoop is de keuze van uw partner, uw onroerend goed makelaar. In dit artikel geven we een aantal tips die u kunnen helpen uw ontroerend goed makelaar te kiezen, maar ook een aantal nuttige tips om kopers te overtuigen om voor uw woning te kiezen. U heeft geen kosten als u besluit om met ons te werken; u betaald alleen een commissie bij een succesvolle verkoop. Marketinginspanningen zijn voor onze rekening, tenzij uitdrukkelijk anders schriftelijk met u is overeengekomen.

De vraagprijs

De vraagprijs is een belangrijke factor om interesse te creëren in uw huis. De locatie, samen met de omgeving en de prijzen van andere recent verkochte woningen in uw buurt, zijn mede bepalend voor de juiste vraagprijs. De conditie van uw huis, het uitzicht, parkeermogelijkheden, privacy en de grootte van uw perceel spelen natuurlijk ook een belangrijke rol. De waarde van uw huis in het verleden is geen factor van belang; potentiële kopers zullen zich richten op de huidige waarde. Mooie verhalen van makelaars die u willen laten geloven dat uw woning een veel hoger bedrag zal opleveren dan de werkelijke waarde, kosten uiteindelijk alleen maar meer tijd, en kunnen er zelfs voor zorgen dat u dient te verkopen tegen een te lage prijs, want als een huis onnodig lang te koop staat vermindert dit het vertrouwen en de interesse van potentiële kopers. Zorg ervoor dat u begint met een juiste en realistische vraagprijs, en houd enige ruimte voor onderhandeling met de koper. Wij kunnen u helpen met gratis advies om de correcte vraagprijs van uw woning te bepalen.

ONLINE MARKETING

Uw huis zal binnen een paar dagen nadat u heeft ingestemd met een samenwerking voor miljoenen bezoekers zichtbaar zijn op onze eigen sites. We werken ook nauw samen met een groot aantal partner sites; onze sites zijn gekoppeld aan alle belangrijke onroerend goed portals. Deze advertentie portals zijn actief in meer dan 25 landen. Dus uw huis wordt onmiddellijk gepubliceerd op de vele partnersites in verschillende landen. De kosten zijn voor onze rekening. Uw woning zal worden omschreven met een professionele vertaling in de belangrijkste talen. Ook ondersteunen wij deze talen binnen ons team zodat kopers altijd informatie en advies ontvangen in hun moedertaal. Ons personeel spreekt zeven talen, Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Russisch en Turks. Naast alle marketing informatie adviseren wij u een goede kijk op de website van de makelaar te nemen met wie u overweegt samen te werken. Check de site met de ogen van een koper. Kan de klant later uw huis makkelijk vinden, en wordt alle informatie naar wens getoond? Is de site professioneel? U zult snel ontdekken dat onze sites tot de meest moderne sites in de vastgoedsector behoren; door onze eigen software te schrijven zijn wij verzekerd dat onze sites en online marketing voldoet aan de nieuwste normen van alle bekende zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo en Yandex, alsmede vele andere minder bekende zoekmachines.

FINANCIERING

We werken nauw samen met een aantal zeer grote financiële instellingen, dus als iemand geïnteresseerd is in uw huis, maar voor de aankoop een hypotheek wil afsluiten kunnen aan de hand van een snelle analyse zien of dit haalbaar is. Dit voorkomt voor u en de koper tijdverlies. Banken zijn vandaag de dag weer geïnteresseerd in het afsluiten van een hypotheek. Onze consultants hebben uitgebreide ervaring met hypotheken, en kunnen ervoor zorgen dat een verkoop niet vervalt als gevolg van financieringsproblemen.

WAT U zelf kunt doen

WAT U zelf kunt doen

Als u heeft besloten om uw woning te verkopen, adviseren wij u niet te bezuinigen op klein onderhoud van uw huis en uw tuin. Het is vaak verstandig een kleine opslagruimte te huren als u veel spullen heeft. Zorg er voor dat uw huis er niet te vol uitziet bij een bezichtiging, bewaar thuis dus alleen de strikt noodzakelijke dingen. Uiteraard dient uw huis en uw tuin er netjes bij te staan bij een bezichtiging. Vermijd grote investeringen, zoals een nieuwe keuken of een renovatie die u in gedachten had om uw verkoop te verbeteren. Deze extra investeringen krijgt u doorgaans niet meer terug. Het beste is om uw ideeën over verbouwen met een potentiële koper als mogelijke verbeterpunten te bespreken.

VERKOOPCOMMISSIE

Hoewel we werken met concurrerende tarieven, garanderen wij u en de koper een professionele manier van werken met maximale marketing inspanning voor onze eigen sites en met alle grote verkoop portals, inclusief betaalde marketing op Google en vele andere mediabronnen. Uiteindelijk is het belangrijk dat uw woning wordt verkocht tegen de juiste prijs binnen een redelijke tijdspanne. Onze adviseur kan tijdens een gratis informatiegesprek de commissie met u bespreken. Wij zullen u geen prachtige verhalen vertellen die later weer aangepast dienen te worden en uw kostbare tijd verliezen. We geven een eerlijk gedegen advies op basis van onze ervaring. Als u met ons samenwerkt kunt u het vertrouwen hebben te werken met een betrouwbare partner met een grondige kennis van de vastgoedmarkt in uw omgeving ,en met een uitzonderlijke kennis en ervaring in online marketing.

Contact